• Telefoonnummer : 071-5327337

Jane Peerdeman

volgt.

Marjo Vergunst

Ik ben Marjo Vergunst, getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. Ruim 35 jaar werkzaam binnen de gezondheidszorg, waarvan 15 jaar persoonlijk begeleider bij de Gemiva-SVG groep. Hier begeleid ik mensen met een verstandelijke beperking. Via een cliĆ«nt ben ik in aanraking gekomen met Stichting Onbeperkt Werkt. Cock Lafeber, adviseur van SOW, heeft mij gevraagd of ik in het bestuur van Stichting Onbeperkt Werkt wilde komen. Sinds zes jaar zit ik in het bestuur van SOW. Ik vind SOW bijzonder omdat ze mensen op maat een kans bieden.

Jos van Alphen

Ik ben Jos van Alphen, 60 jaar. Ik ben werkzaam bij de gemeente Rotterdam als re-integratieconsulent en tijdelijk gedetacheerd bij het project Dutch Trainee Cup/UVS Leiden. Als projectleider ben ik het aanspreekpunt en begeleider van de jongeren. Naast mijn werk maak ik deel uit van het bestuur van SOW. Ik ben al jaren werkzaam in het welzijnswerk. Dat is me ingegeven vanuit mijn jeugd. Ik ben altijd bezig met andere mensen om het leven wat aangenamer te maken.

Nicole van ’t Slot – Directeur

Ik ben Nicole van ’t Slot en sinds 2017 directeur van Stichting Onbeperkt Werkt. Ik ben afgestudeerd orthopedagoog aan de Universiteit Leiden. Sindsdien heb ik verschillende functies gehad binnen de zorg/hulpverlening. Met mensen (samen)werken vind ik het allerleukst, met name als ik iets kan bijdragen aan hun kwaliteit van leven. Daarnaast ben ik gek op Horeca en op dieren. Mijn werk bij onze stichting vind ik erg leuk. Door de afwisselende taken is er geen dag hetzelfde. Door een goede samenwerking op te zoeken, proberen we bij SOW mensen zoveel mogelijk op maat te begeleiden/ondersteunen richting het vervullen van hun wensen en behoeften.  Ik ben trots dat ik, samen met mijn collega’s, op deze manier iets kan bijdragen aan de maatschappij.