• Telefoonnummer : 071-5327337

Jouw traject bij Stichting Onbeperkt Werkt

Een plek om te wonen, te (leren) werken en te leven

Wij bieden aan onze klanten een goede en veilige plek om te leren, werken en leven. Aandacht en plezier vinden wij belangrijk, zodat jij het beste uit jezelf kan halen! Stichting Onbeperkt Werkt combineert persoonlijke aandacht voor jou met professionaliteit, vakkennis en een heldere, vakkundige werkwijze.

Je eerste contact met Stichting Onbeperkt Werkt

Zoek je een geschikte plek om te werken of als dagbesteding? Wil je individuele begeleiding aan huis? Wil je (begeleid) zelfstandig wonen? Welke vraag je ook hebt, we helpen je graag verder.  Om in aanmerking te komen voor begeleiding van SOW heb je een indicatie nodig. Deze kan je aanvragen bij de gemeente waar je woont. Neem hierna contact op met ons zodat we een afspraak kunnen maken voor een intakegesprek.

De intake

Tijdens het intakegesprek luistert de begeleider naar je verhaal, geeft antwoorden op je vragen en maakt je verder wegwijs binnen Stichting Onbeperkt Werkt (SOW). Samen bespreken jullie wat je wensen zijn en wat SOW voor je kan betekenen. Als duidelijk is welke ondersteuning jij nodig hebt, kijken we waar jij dit het beste kan krijgen. Dit leggen jullie samen vast in een begeleidingsplan. Dit plan helpt begeleiders om samen met jou te werken aan je wensen en behoeften.

Bevalt dat? Dan wordt vanaf dat moment de begeleider jouw vaste aanspreekpunt voor jou (en je contactpersonen).

Alle afspraken in kaart

Zodra je uitzicht hebt op een plek binnen Stichting Onbeperkt Werkt, ga je ook samen met de begeleider plannen maken. Plannen over hoe jij het liefste ondersteuning wil ontvangen. Wat heb jij nodig en wat vind je prettig? Wat wil je graag zelf (leren) doen? Wie kan jou daar het best in begeleiden, zowel binnen SOW als in je eigen omgeving?

Al die afspraken leg je samen met je begeleider vast in jouw begeleidingsplan. Je begeleider past het begeleidingsplan aan als dat nodig is. Het begeleidingsplan wordt in ieder geval één keer per jaar met je besproken. Of vaker als daarvoor aanleiding is.

Begeleiding

Alle klanten van Stichting Onbeperkt Werkt kunnen terecht bij een begeleider. Hij of zij houdt in de gaten of alles goed gaat en bespreekt steeds samen met jou je begeleidingsbehoefte. En als het nodig is, dan stellen we de gemaakte afspraken bij. Want jouw wensen, jouw behoeften en je mogelijkheden kunnen natuurlijk ook veranderen.

Eens in het jaar wordt je begeleidingsplan met jou besproken. Wil je daar iemand bij hebben, bijvoorbeeld een familielid, een gedragsdeskundige of een andere specialist? Dat kan!

02-Wat-doen-we-voor-je